Benedikta

Kategorier:

Hej I mitt sovrum så funderar jag på att måla lady kalk på garderoberna och lady kalkgrå på väggarna. Men är det bättre att måla garderoberna mörkare och väggen ljusare? Eller allt i en färg? Hur ska man tänka här? Tack!

14/11/2019 20:14:27

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Benedikta

Alla alternativ fungerar. Att måla garderober och väggar i samma kulör blir ett modernt och monokromt intryck som brukar kännas lugnt. Om du vill ha vita snickerier till så passar  LADY 10341 Kalk bäst med tak och snickerier i  LADY 9918 Klassisk Vit. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top