Helena Molund

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Ska målas, gärna förslag

Angränsande rum : Hall raw canvas,

Hej! Jag har ett hus i södra Frankrike med vackra klinkersgolv. Vill gärna hitta passande väggfärg till vardagsrum. Tacksam för förslag. Helena

15/11/2019 22:44:08

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Helena

Så vackra golv. Om du vill ha en kulört färg så skulle jag plocka upp någon utav färgerna i golvet, tex den gröna. Lite osäker på vilken grön du har i klinkerna men kika på  LADY 8546 Local Green. Alternativt så låter man golven framträda mer och väljer en lite mer neutral färg på väggarna tex  LADY 1352 Form eller  LADY 0394 Varmgrå. Snickerier och tak målas i  LADY 9918 Klassisk Vit. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus. 

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top