LG

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : vit

Hej, Vi ska målas om hela lågenheten och Hallen/korridoren är navet i lägenheten eftersom alla rum utgår från denna. Jag har en idé om att behålla lister och dörrar vita och måla väggar och tak i en röd nyans. Jag tänker något i stil med GROUNDED RED på väggarna och LIVELY RED i taket. Det är en takhöjd på 3,10m så jag vill gärna "markera" taket men inte ha det vitt. Vardagsrum/kök (mörkmörkgröns köksluckor) och de två sovrummen gränsar till hallen/korridoren och kommer färgsättas utifrån vilken färg hallen får. Sovrum 1 tänker jag (vuxna) gärna i en ljus krispig greige nyans, sovrum 2 (barnrum) i en blå(?) nyans och kök/vardagsrummet....jag vet inte. Vad tros? Jag är oehört öppen för förslag.

17/11/2019 22:58:02

Svar från kulörrådgivaren:

Hej LG

Härligt med färg! Lite osäker på vilken färg dina köksluckor har. Det kommer påverka hur du upplever slutresultatet. Har du möjlighet att återkomma med färgkoden på dessa så hjälper jag dig vidare därifrån. Även bra att veta vilken vit färg snickerierna har, varmare vit eller kritvita?

Med vänlig hälsning :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej, jag har tyvärr inte färgkoden på köksluckorna men de är mörkt gröna, upplevs nästan som svarta. Listerna är obruten vit snickerifärg om jag förstått det rätt. Jag bifogar en bild på köket.

18/11/2019 20:51:08

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Härligt med färg. Kika på  LADY 20144 Grounded Red till väggar i hall,  LADY 20143 Lively Red till tak i hall,  LADY 5490 Serene Blue till sovrum 2,  LADY 1233 Mohair eller  LADY 1623 Marrakesh till sovrum 1 och  LADY 12075 Soothing Beige till v-rum/kök. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top