Seb

Har en fråga ang Kalk och Macchiatio, det står att båda har rött i sig men läser att Kalk passar bäst med Klassisk Vit och Macchiato bättre med Bomull eller Eggvit, hur kommer det sig? Om man ändå vill ha båda färgerna i avgränsande rum, vilken färg ska man välja på lister & snickerier?

03/12/2019 15:21:25

Jotun svarar:

Hej Seb

En fin kompromiss om man gillar  LADY 10341 Kalk och  LADY 1359 Macchiato är att använda  LADY 1624 Lätthet på snickerier och tak. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till :)

04/12/2019 11:04:40
Go to top