Linnea

Lister/dörrar/fönster: Bomull

Angränsande rum: Tidlös

Hej! Jag skulle önska hjälp med färgsättning i två sovrum. Rummen ligger brevid varandra och har fönster som släpper in morgonsol. Utanför sovrummen ligger hallen som vi tänkt måla i kulören Tidlös. Ytterdörren i hallen är målad i s5020-g30y och snickerier är standard (Bomull). I ena rummet har vi funderat på Soft Skin. Vill gärna ha en ljus varm färg som får kännas lite smutsrosa. Skulle den passa till övriga valda färger? I den andra sovrummet skulle vi kunna tänka oss en grå-grön färg, men vet inte hur man ska tänka när ytterdörren också är grön. Är det något vi bör ta hänsyn till? Tar gärna tips på grå-gröna färger som skulle passa, alternativt någon varm grå färg eller annat som skulle fungera. Tacksam för hjälp :)

03/12/2019 19:35:51

Jotun svarar:

Hej Linnea

Kika på  LADY 7629 Antique Green,  LADY 8281 Pale Linden och  LADY 8478 Pale Green. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. 

Lycka till :)

04/12/2019 11:14:50
Go to top