Bella

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Vit

Angränsande rum : Silke

Tak : Vit

Hej! Vi ska måla vårt sovrum i Silke och tänkte måla våra garderober i en färg som passar. Gärna en ljusare nyans. Vilken skulle ni rekommendera då? Med vänlig hälsning, Gabriella

07/12/2019 18:24:53

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Bella

 LADY 0486 Silke är en nästan vit färg så ljusare än det blir vit och då blir det finast med en ren vit tex  LADY 9918 Klassisk Vit till tak, snickerier, garderober och dörrar. Garderoben kan också med fördel målas in i samma kulör som väggarna  LADY 0486 Silke. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top