Nilsson

Kategorier:

Hej! Jag skall renovera en lägenhet på 63 m2 med öppen planlösning i kök/vardagsrum. Vill ha dova färger i hall, sovrum och kök/vardagsrum som ger en helhet. Undrar framför allt över kök/vardagsrumsdelen. Skall ha svarta köksluckor och guld/ljust läderfärgad köksbänk samt köksö med svart virrvarr skiva. Ljust trägolv. Vill ha samma färg på vägg som fönster och lister. Tänker kanske en ljust grå/turkos/sandfärg.... Tacksam för råd även i sovrum och hall, dvs färger som passar ihop med köksdelen. Tack på förhand!

10/12/2019 07:19:26

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Kika på  LADY 10290 Soft Touch till kök och v-rum,  LADY 2024 Senses I hall och  LADY 1352 Form till sovrum. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top