Sofia

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : 0502-y

Möbler/köksluckor etc. : Klassiskt ek plank golv, köksluckor gråa 5000n

Tak : Obruten vit

Hej. Vi håller på att bygga nytt hus och behöver hjälp med att hitta en grå färg till dom sociala ytorna. Hall, kök, matsal, vardagsrum och andra våningens allrum kommer vi måla i samma färg, och detta går som i ett rum. Vi har mycket fönter åt alla väderstreck men dom stora ljusinsläppen kommer från ett sydväst läge. Vi kommer ha ett grått kök, med en vit marmorerad bänkskiva. Köksluckorn har en nsc kod på 5000-n. Vi har lagt in ett klassiskt ek golv, som går åt det varma hållet. Huset har sekelskiftesstil med spröjsade fönster, höga golvsocklar och breda allmogefoder, dessa är målade i 0502-y. Vi är ute efter en ljus grå färg, som är mysig och hemtrevlig. Vilken grå färg tror du passar hemma hos oss?

10/12/2019 22:15:44

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Sofia

Kika på färgerna  LADY 10679 Washed Linen,  LADY 8470 Smooth White och på de rosa  LADY 10290 Soft Touch och  LADY 1519 Vanilj. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. 

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top