Pia

Kategorier:

Hej! Vi ska måla om huset invändigt och jag har fallit för nya färgen Humble Yellow. Till det vill jag ha en varmgrå ganska ljus färg till karmar, elementskydd, lister osv., och den ska vara fin ihop med Humble Yellow. Kan jag välja färgen tidlös till snickerierna? Annat tips? mvh Pia

11/12/2019 17:22:11

Svar från kulörrådgivaren:

Hej

 LADY 1024 Tidlös fungerar mot  LADY 11173 Humble Yellow men även  LADY 10679 Washed Linen om du vill ha en snäppet mörkare färg till snickerierna. Det bästa är att provmåla på några brädbitar och även provmåla Humble Yellow och hålla upp dem mot väggarna där färgerna ska vara. Betrakta på lite avstånd i olika ljus, dagsljus och lampljus. 

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwalleller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej! Om jag väljer Humble Yellow på väggarna och tidlös på snickerierna, kan jag få tips på 4 andra väggfärger som är snygga ihop med Humble Yellow i angränsande rum? Det ska vara ljusa, sofistikerade och varma färger som går i samma nyans som humble yellow. Tack för hjälpen!

22/12/2019 12:39:45

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Pia

Kika på färgerna  LADY 12079 Gleam,  LADY 1442 Claro,  LADY 10679 Washed Linen och  LADY 0394 Varmgrå. Den sista är något mörkare vilket kan vara fint att bryta av med i något rum tex en hall. Glöm inte att provmåla :)

Med vänlig hälsning

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top