Amanda

Möbler/köksluckor etc.: Köksluckor ncs S2502R

Hej! Jag planerar att bygga ett kök i en liten lägenhet (1 rok) med Ikeas Lerhyttan-luckor som har ncs-nummer S2502-R. Lägenheten har även en liten hall, som jag planerar att måla i Jotuns Kveldshimmel 4618. Lister, fönster och dörrar ska målas vita, så även väggar och tak i det stora rummet och köket, som går i ett. Vilken vit passar bäst att använda sig av, för att den grå kulören ska se så grå ut som möjligt (dvs inte dra åt det lila hållet)? Undrar även om den blå funkar ihop med den grå? Köket ligger i anslutning till hallen. Om inte, finns det någon liknande blå kulör som passar ihop med den grå? Tack för svar! /Amanda

03/01/2020 10:29:30

Jotun svarar:

Hej Amanda

S2502-R är en grålila färg. Den luckan blir finare med en rödare blå tex  LADY 4143 Anemon eller varför inte vår fina mörka plommonfärg  LADY 20145 Wisdom. Snickerier, fönster och tak målas i  LADY 9918 Klassisk VitProvmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till :))

04/01/2020 12:01:02
Go to top