M.T

Lister/dörrar/fönster: Eggvit

Angränsande rum: Tidlös, eggvit

Hej, vi bygger nyproduktion och är nu igång med badrummen. Vi kommer ha delvis målande väggar tillsammans med Carrara C plattor, 30x30, som också ska vara på golvet. Hela huset går i lite varma neutrala färger, mycket är det greiga hållet. Tidlös, Blek sand, Eggvit. Är lite sugen på att ha en ljust svag grön/grå kulör på gästtoaletten samt en ljust grå till stora badrummet. Min fråga är, vilka kulörer skulle ni skulle ni rekommendera? Då carrara marmor drar åt det lite kalla hållet vill jag hitta en ton som matchar plattan, utan att vara för kall då lister och fönster är eggvita.

13/01/2020 00:07:37

Jotun svarar:

Hej 

Kika på  LADY 0394 Varmgrå till det stora badrummet och  LADY 8302 Lagerträd,  LADY 7628 Treasure eller  LADY 8281 Pale Linden till det gästtoaletten. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

 LADY Aqua ger badrummet vackra, silkematta väggar och är den enda våtrumsfärgen på marknaden med silkematt glans oavhängigt vinkel. Färgen kan blandas i alla färger så att du kan skapa precis den stil och atmosfär du önskar i badrummet.

Innan du målar måste du komma ihåg att våtrum kräver färgsystem med helt enga egenskaper. LADY Aqua ingår som en del av Jotuns godkända våtrumssystem. 

LADY Aqua kan användas på väggar och i tak, den är fuktbeständig och hindrar fukt att tränga in i underlaget. Färgen har täckgaranti, innehåller svampdödande medel och är enkel att upprätthålla och hålla ren.  Jotuns Våtrumssystem är enkelt att använda men det är viktigt att följa systemet för att färgen ska bli fuktbestäntig.

Lycka till :))


13/01/2020 16:25:06
Go to top