Kristina

Lister/dörrar/fönster: allt ska målas

Angränsande rum: havre

Möbler/köksluckor etc.: mörkt och ljust trä

Tak: Vanlig vit takfärg

Hej! Vi har en källare som är rätt mörk men mysig. Har det som TVrum nu med soffa i ljust linnetyg. Har en eklektisk inredning med många minnen från våra boenden i Filippinerna och Nepal. Därför många olika träslag från ljust till mörkt. Har målat med er Soft Skin och har vitt (rätt lågt)tak. Ska nu måla trappa, dörrar och lister. Skulle gärna ha en komplementfärg som jobbar med det eklektiska, helst inte grå. Det angränsa de rummet är havregult. Är 4 dörrar som ska målas och en trappa så det kommer att vara en tydlig markör! Tack på förhand! Kristina

13/01/2020 12:26:24

Jotun svarar:

Hej Kristina

Om du vill att trappan och detaljerna ska sticka ut och synas så kika på  LADY 20047 Blushing Peach,  LADY 10429 Diskret eller varför inte måla en monokrom look och ha även  LADY 10580 Soft Skin på dessa detaljer också. Vill du ha en mer kulört färg så kika på  LADY 7629 Antique Green eller  LADY 7628 Treasure. Glöm inte att provmåla och se hur det blir ihop med dina färger, möbler och det gula rummet.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. 

Lycka till :))


 

13/01/2020 16:34:29
Go to top