MA

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Vitt

Angränsande rum : Soothing begie

Möbler/köksluckor etc. : Vitt

Tak : Vitt

Hej, jag funderar på att måla vardagsrummet i soothing beige och angränsade hall och passage i någon ljusare färg. Har tittat lite på frisyren. Har ni andra förslag? Det är inga fönster i hall och passage. Lgh är sen tidigare målat i vit, vet dock ej vilken nyans. Köksluckor är också vita. Jag skulle vilja måla sovrummet i någon blå nyans, sovrummet är i anslutning till vardagsrummet. Och undrar därför vad ni tror skulle passa? Sen undrar jag någon rosaaktig nyans som skulle passa till barnrum eller gästrummet.

13/01/2020 22:01:55

Svar från kulörrådgivaren:

Hej MA

Kika på  LADY 10678 Space till hallen,  LADY 12075 Soothing Beige till v-rum,  LADY 6351 Tender Green eller  LADY 5249 Linblå till ert sovrum och  LADY 20047 Blushing Peach och  LADY 12083 Devine till barnrummen. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. 

Lycka till :))


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top