Marina Mattsson

Lister/dörrar/fönster: Svarta dörrar, S0502 Y på fönster.

Angränsande rum: Band Stone

Möbler/köksluckor etc.: Svart

Hej! Jag & min sambo håller på att bygga nytt och jag har lite funderingar angående takfärg och väggfärg invändigt. Köket blir svart och vi ska även ha svarta innerdörrar. Huset har stor planlösning med mycket fönsterpartier. Jag tycker om naturnära toner som ger en varm känsla. Har bestämt mig för att vi ska ha Band Stone i sovrummet, men frågan är om det blir bäst att ha kalkgrå eller comfort Grey som väggfärg då jag helst vill ha bomull i taket då även fönster och fönstersmyg är bomull. Bifogar bilder på köksritningen, husritningen & golvet vi ska ha Tack på förhand, Mvh Marina

14/01/2020 19:02:20

Jotun svarar:

Hej Marina

Det stämmer bra att det blir bättre med  LADY 1453 Bomull i taket om man har fönster i denna färg. Kika på  LADY 10679 Washed Linen eller  LADY 0394 Varmgrå till väggarna i köket. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus. Se också hur färgen blir mot eventuellt kakel.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till :))


15/01/2020 16:02:28
Go to top