annej

Kategorier:

Hej, vardagsrum och kök med merbaugolv, svarta köksluckor och ljust ”vaxad” bänkskiva i köket som vi ska behålla. Vi ska måla både tak, väggar och lister. Skulle vilja ha kanske en blå vägg vid spisen. Vilka kulörer skulle passa? Inredningen på bilderna kommer ej vara kvar.

16/01/2020 18:46:12

Svar från kulörrådgivaren:

Hej

Kika på  LADY 10341 Kalk och  LADY 10342 Kalkgrå. Om du vill ha en blå så kika på  LADY 5249 Linblå. De grå färgerna gör sig superbra ihop med svarta detaljer som ert svarta kök och spisen. Snickerier, fönster och tak målas i  LADY 9918 Klassisk VitProvmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top