Thea

Kategorier:

Angränsande rum : Lätthet och Soft Skin

Hej, Totalrenoverar mitt kök. Ett stort fönster med norrläge, dock fri utsikt med vatten och träd framför. Målar väggarna i Lätthet (har haft den i 4,5 år i lägenheten och passar väldigt bra) och har beställt köksluckor i samma ncs-kod. Så till mina frågor: Vilken vitfärg passar bäst till lister, fönsterkarm och dörr? Är sugen på att ha en lite varmare greige på väggen där själva köket är (två överskåp, sen ska jag ha tre öppna hyllor i mitten och sen en svart matt fläkt). Vilken färg kan passa fint till detta? Kommer förmodligen ha en bänkskiva i betong. Tack! Thea

18/01/2020 14:53:19

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Thea

Om dina skåp är målade i  LADY 1624 Lätthet så tycker jag att det blir finast med snickerier och även tak i  LADY 1624 Lätthet om du vill ha dessa detaljer vita. Kika på  LADY 2024 Senses,  LADY 5249 Linblå och  LADY 0553 Ascott till väggarna i köket. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top