Tilly

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : vit

Angränsande rum : vit

Möbler/köksluckor etc. : S2502-B

Tak : vit

Hej! Vi håller på att renovera vårt kök och vi har en halvöppen planlösning till vardagsrummet. Köket är Ikeas Veddinge grå (S2502-B tror jag) angränsande finns fondvägg med en blå tapet (se bild, upplevs dock lite mörkare i verkligheten). Väggarna för övrigt är vita, men nu vill vi sätta färg på den lilla snutten vägg som delar köket från vardagsrummet, där vi också har vår tv. Både tapeten och köksluckorna syns vid sidan av denna vägg. Vi har varit inne på rosa och även gult, men blir inte riktigt kloka på nyanserna. Vi gillar färg, men det behöver vara en vi står ut med att titta på varje dag. Vi har även en ny tv-möbel vi tänkt måla in med färgen. Övriga väggar är vita, och vår soffa är petrolblå sammet. Har ni något förslag på vilken färg som skulle passa?

18/01/2020 15:40:54

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Tilly

Kika på  LADY 8470 Smooth White,  LADY 10580 Soft Skin och  LADY 1032 Grå Harmoni. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. 

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Tack för svar! Skulle ni avråda från mer färg än beige, grått eller vitt? Det mesta är så vitt annars nämligen, så vi såg vår chans att pigga upp lite.

20/01/2020 10:43:47

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Tilly

Just den väggen mot köket skulle jag nog hålla neutral så att fokus blir på den fina tapeten bakom. Ladda gärna upp en planlösning så kan jag ge ett färgförslag för hela bostaden ;)

Med vänlig hälsning :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top