MV

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Ska målas i Pale Linden

Hej! Vi ska måla om mina föräldrars sovrum och angränsande walk-in-closet i den fina färgen Pale Linden. I sovrummet finns en målad gammal byrå som behöver målas om. Även en gammal garderob i walk-in-closeten behöver målas. Vad rekommenderar du att dessa föremål målas med? Det ska såklart harmonisera med Pale Linden, men det får gärna synas att det händer något. Var först inne på att måla föremålen i samma färg som väggarna, men tror det behövs någon accentfärg i rummen. Vilken takfärg rekommenderas till Pale Linden?

19/01/2020 08:23:11

Svar från kulörrådgivaren:

Hej MV

Jag tycker att det vore fint med antingen en mörkare grön tex  LADY 8252 Green Harmony eller en rosa färg tex  LADY 12083 Devine,  LADY 20047 Blushing Peach eller   LADY 20046 Savanna Sunset ihop med  LADY 8281 Pale Linden. Provmåla och se vilka färger du tycker blir finast ihop.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :))
 

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Tack för ditt svar! Ska provmåla färgerna och se vad som blir bäst. Vad rekommenderar du för typ av vit färg till taket, som passar till Pale Linden på väggarna?

20/01/2020 12:42:58

Svar från kulörrådgivaren:

Hej!

Det finaste blir om man väljer samma vita kulör i taket som man har på sina snickerier och andra vita detaljer. Måla med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top