Molly

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Vit

Angränsande rum : Vit

Hej! Jag skulle behöva hjälp med att lyfta upp vårt vardagsrum med lite färg. Vi tänker att vi vill måla väggen bakom soffan. Vi har väldigt svårt att bestämma färg men vi gillar de matta färgerna. Alla väggar är vita och jag gillar färgerna beigt, grått och svart. Har du tips på annan inredning får du gärna tips oss för just nu ser det väldigt tråkigt ut här. Jag bifogar 2 bilder på vårt vardagsrum och 1 bild på en vägg som har lister. Tycker det är jättefint, tror du man kan få till det här? Och med någon fin färg som passar bra till soffan? Vi tycker om färgen Smooth White (8470), va tror du om den? Kanske för ljus? Mvh Molly

20/01/2020 13:04:01

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Molly

Vilket fint rum! Lite osäker på vilken grå färg er soffa har men kika på  LADY 8470 Smooth White,   LADY 1877 Vallmofrö,  LADY 0394 Varmgrå och  LADY 1352 Form. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus. Se hur färgerna blir mot era möbler.

Välj  LADY Pure Color om ni vill ha supermatta väggar. Alternativt kan ni måla väggen bakom soffan i  LADY Minerals kalkfärg.

Lycka till :)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top