Sofie

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Stokholmsvit

Angränsande rum : Lila, grå,rosa

Möbler/köksluckor etc. : Brun, grön, gammelrosa, vit

Tak : Stocholmsvit

Hejsan! Skulle behöva hjälp med att hitta en fin färg till väggarna i vardagsrummet. Har en fondtapet där med fåglar som jag älskar och som jag skulle vilja plocka upp en matchade färg till. Det är en vägg på ca 12kvm som ska målas, mittemot den väggen som ska målas är det en vägg i österläge med mycket fönster och väldigt gott ljusinsläpp. Problemet är att vi har öppna valv så tapeten i hallen syns väldigt väl och vice versa. Den går i lila. Så de måste va en färg som även går ihop med den bra. Golvet är i båda rummen ett äldre trägolv som går åt det orangea. Önskar en ombonad och mysig känsla. Hoppas jag kan bli lite klokare i djungeln av alla färger. Tack på förhand!

30/03/2020 10:45:05

Kommentar

Komplettering: Skickar med några bilder på det som jag vill ska målas. Sitter idag en gammal vit strukturtapet på de väggarna som ska renoveras. Självklart tar vi bort den innan vi målar.

30/03/2020 17:25:38

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Sofie

Kika på  LADY 20055 Dusty Rose,  LADY 20054 Silky Pink,  LADY 20142 Daydream och  LADY 8546 Local Green eller  LADY 7628 Treasure. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance.

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top