Kombinera till teak?

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Lister i neutralt trä

Angränsande rum : Ska måla

Hej Ska måla om ovanvåning. Bifogad bild. Det är teakbjälkar i tak + teak bokhylla som syns. Mina favoritfärger går i bilden på renfällen + den med renfäll + scarves / filt och skulle gärna hitta någon greige nyans som kan passa till teaket. Bild på sadel verkar det ju kuna fungera. Så jättegärna tips på vilken av era beige / grå nyanser ni tror kan passa? Sedan i hallen ligger sovrum och walking closet. Funderat på lite mörkare mot mullvadshållet i sovrum och evt soft touch i walking closet. Gärna rekommendationer här med som skulle passa med den andra färgen. Norr fönster i sovrum, söder i walking closet. Fönster båda riktningar i vardagsrummet, men ej så mycket ljusinsläpp. Stort tack på förhand!

18/05/2020 10:15:20

Svar från kulörrådgivaren:

Hej

Kika på  LADY 10678 Space till rummet med takbjälkar,  LADY 0394 Varmgrå till sovrum och  LADY 1359 Macchiato eller  LADY 10290 Soft Touch i wic. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance

Lycka till:))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Stort tack för snabbt svar!! Hakar på en fråga till när jag ändå håller på. Tycker St Pauls Blue är väldigt snygg och funderar på att våga mig på den i sovrummet. Ser att den skiftar färg mycket. Går den sannolikt mot bkått eller grönt med norrlägefönster? Om man bara tar den som fondvägg - vad rekommenderar du för färg att kombinera den med. Hälsningar / Lotta

19/05/2020 14:29:09

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Lotta

 LADY 5030 St. Pauls Blue är egentligen en blå färg så den kommer troligen kännas ganska blå i ett kallt ljus som man har i rum mot norr. Hur du upplever färgen kommer även påverkas av andra färger i rummet. Om du väljer  LADY 5030 St. Pauls Blue till sovrummet så kan det vara fint med  LADY 5249 Linblå i wic. Måla isf med  LADY 10290 Soft Touch i v-rum. Glöm inte att provmåla;)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top