Lovisa T

Kategorier:

Hej! Vi vill skapa ett terracottaliknande intryck i vårt badrum. Det finns inget ljusinsläpp utifrån och den enda belysningen är en liten lampa med gult sken. Vi tycker att Lady pure color 20143 lively red ser fin ut i ljuset, men vi är rädda för att badrummet ska upplevas som för mörkt. Finns någon liknande nyans fast ljusare som ni kan rekommendera? Hälsningar Lovisa

18/05/2020 16:39:27

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Lovisa

Kika på  LADY 20047 Blushing Peach och  LADY 20046 Savanna Sunset för en terracotta-effekt som är lite ljusare än  LADY 20143 Lively Red. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.  LADY Aqua ger badrummet vackra, silkematta väggar och är den enda våtrumsfärgen på marknaden med silkematt glans oavhängigt vinkel. Färgen kan blandas i alla färger så att du kan skapa precis den stil och atmosfär du önskar i badrummet.

Innan du målar måste du komma ihåg att våtrum kräver färgsystem med helt enga egenskaper. LADY Aqua ingår som en del av Jotuns godkända våtrumssystem.

Med vänlig hälsning

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top