Emma

Lister/dörrar/fönster: 502

Angränsande rum: Reflektion sheer grey

Möbler/köksluckor etc.: Ask, vit, svart, beige, vitoljad ek

Tak: Vitt

Hej, Jag skulle behöva hjälp med färgsättning av ett hörnskåp. Det står i vårt allrum som sitter ihop med vårt kök. Allrummet ligger i sydväst. I köket och allrummet har vi Sheer grey på väggarna. Köket är i färgen ask och vit. I allrummet har vi soffa och gardiner i linnebeige samt detaljer i rostrosa, brunt och svart. I angränsande hall har vi reflektion som väggfärg. Snickerier i 502 och golvet är viloljad ek. Skåpet har ni färgen soft touch men vi är inte nöjda med den färgen då det ser alldeles för blekt/beige ut. Har funderat på att måla det i grågrönt men är rädd att det kommer bli för mossigt och är nu inne på att måla det i en mörkare grå färg. Kan ni hjälpa mig med vilken färg som skulle passa? Vill inte att det blir för varmt och brunt men inte heller att det ska slår i lila. Tacksam för svar. Med vänlig hälsning Emma

19/05/2020 15:52:38

Jotun svarar:

Hej Emma

Kika på  LADY 10429 Diskret och  LADY 5490 Serene Blue. Provmåla på stora vita papper och se hur färgen blir, i olika ljus.

Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till:))

20/05/2020 13:19:27
Go to top