Linda

Lister/dörrar/fönster: Reflektion

Angränsande rum: Blek sand, Reflektion, Smooth White Mineral Naturals

Möbler/köksluckor etc.: Köksluckor Blek sand

Tak: 0300-N

Hej Vi har målat om vårt första plan i tre stycken färger från Jotun. I vardagsrum som hänger ihop med köket har vi målat väggar i Blek sand, bakom köket så går de över i Reflektion (köksluckorna är i Blek sand) listverk och fönster i Reflektion, entré och hall som angränsar till vardagsrum/kök har även Reflektion på väggarna. Hallen leder sedan ner till tre stycken sovrum, som alla har Smooth White kalkfärg (här är även taken målade i Smooth White vanlig färg). Vi ska nu sätta in helt nya dörrar i huset, dessa är idag i obehandlad furu, så de ska behandlas/målas. Alla innerdörrar sitter i hallen, dvs. på de väggar som har Reflektion, men leder in till sovrum och badrum. Jag funderar på vilken färg dessa ska målas i, funderar på att fortsätta med Reflektion men är inne på om man kan hitta en annan nyans så att de poppar något mer? Kanske en vacker rödbrun nyans, eller en grön som matchar de övriga färgerna? Tacksam för hjälp framåt! :-)

01/06/2020 08:38:16

Jotun svarar:

Hej Linda

Det blir enhetligt och fint att fortsätta med  LADY 1622 Reflektion även på dörrarna när du har den på dina snickerier.  LADY 9918 Klassisk Vit är också fint till de färger du har. Även jättefint med rött eller grönt. Kika då på  LADY 8422 Green Marble,  LADY 8304 Timjan,  LADY 7613 Northern Mystic,  LADY 20142 Daydream och  LADY 20144 Grounded Red. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.

Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Med vänlig hälsning:)

01/06/2020 10:47:36
Go to top