SR

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Vit

Angränsande rum : Vit

Möbler/köksluckor etc. : Vitlaserad björk

Tak : vit

Hej! Funderar på att måla barnrummet i två färger (ljus upptill och mörk nertill). Tänker att en utav kulörerna ska vara Soft skin och undrar om ni kan rekommendera en ljusare kulör samt en mörkare som passar till just Soft skin? Vi funderar även på att måla taket i den kulör som vi väljer upptill. Tack på förhand!

27/06/2020 23:41:54

Svar från kulörrådgivaren:

Hej SR

Jag hjälper er gärna men här skulle jag behöva veta vilken ncs-färgkod era vita fönster har. Det kommer att påverka vilka färger som blir fina och hur ni upplever resultatet. 

Med vänlig hälsning

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej igen, Vi kommer att måla fönsterna i en utav de två kulörer som vi väljer. Det blir alltså inget vitt kvar runt fönstret. Tack på förhand Med vänlig hälsning, Sandra

20/07/2020 22:13:45

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Sandra

Kika på  LADY 2024 Senses och  LADY 10579 Complexion. Båda fina till  LADY 10580 Soft Skin. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till:))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top