pernilla

Kategorier:

Möbler/köksluckor etc. : IKEA S2502-R

Hej, vi renoverar en 1:a med lite öppet kök till vardagsrummet. Vi har valt Lerhyttan från IKEA på luckor samt svartgrå bänkskiva. Det är vitpigmenterad fiskbensparkett i hela lägenhet . Vi vill ha vita lister, fönster och vägg. Behöver hjälp med färgråd på väggarna. Tänkte kök och vardagsrum ska ha samma färg. Vill ha en ganska mild ton men inte vitt på väggarna. Vad tror du? tack pernilla sander

29/06/2020 20:45:05

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Pernilla

S2502-R är en grå färg med ett stråk av lila. Måla tak, snickerier, fönster och dörrar i   LADY 9918 Klassisk Vit. Väggarna kan målas i  LADY 2104 Teblomma. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till:))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Tack för din hjälp, går den lite mot rosa? Det är min son som ska bo där , Vad tror du om Skagen 2105? pernilla

30/06/2020 12:11:55

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Pernilla

Den kan dra lite åt rosa om man har varmvita snickerier. Provmåla och se hur det blir ihop med skåpen i den verkliga miljön. LADY 2105 Skagen kan också fungera fint.

Med vänlig hälsning

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top