FB

Möbler/köksluckor etc.: Veddinge Grå

Hej! Jag har precis köpt en lägenhet som ska renoveras. Allt behöver målas, inklusive fönster, dörrar, tak, snickerier, samt byte av golv. Det enda vi har att utgå ifrån är köksluckor från Ikea, veddinge grå. Jag önskar samma kulör på väggar respektive snickerier genom hela lägenheten. Min tanke är ljusgrå/beigea väggar och vita snickerier men är öppen för förslag. Lägenheten är 43 kvm på bottenplan. Har ett fönster mot norr och två mot sydväst. 3,5 m takhöjd. Djupa fönster med speglar. Lägenheten har rundgång. Tack!

30/06/2020 00:59:29

Jotun svarar:

Hej 

Kika på  LADY 1622 Reflektion,  LADY 8470 Smooth White och  LADY 0553 Ascott. Alla tak, fönster, dörrar och snickerier målas i  LADY 9918 Klassisk VitProvmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och  LADY Perfection om det är släta tak.

Med vänlig hälsning:))

30/06/2020 14:23:41
Go to top