Pia

Kategorier:

Vi vill måla ett stort vardagsrum mycket ljust men inte helt kritvitt. Vi kommer också att måla om dörrar och golvlister som just nu är i furu. Golvet i vardagsrummet är ekparkett "mellanbrun". Inomhustaket är vitmålade gipsplattor. Kan ni ge oss förslag på ljus väggfärg och halvblank vit färg till snickerier som blir bra i kombination? Den ljusa väggfärgen önskar vi hellre gå åt gult eller grått än blått och grönt och rött).

05/07/2020 15:34:19

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Pia

Kika på  LADY 1024 Tidlös. Tak, snickerier, fönster och dörrar målas i  LADY 1001 Eggvit. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och  LADY Perfection om det är släta tak. 

Lycka till:))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top