Johanna

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Klassisk vit

Vi ska måla två sovrum som ligger bredvid varandra, det ena är ett barnrum där vi tänker att minty breeze kommer att passa bra. Har ni några förslag på färger som man kan använda tillsammans med minty breeze på till exempel hyllor och dylikt? Det andra sovrummet tänkte i en grå eller beige ton, vilken tror ni passar bra tillsammans med minty breeze? Har ni andra bra förslag på två färger som passar i sovrum, varav ett barnsovrum tar vi tacksamt emot det!

06/07/2020 10:46:19

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Johanna

Jag hjälper dig gärna men om du har möjlighet att återkomma med vilken färg det är i angränsande rummet till dessa två rum så vore det toppen. Det kommer att påverka vilka färger som blir fina och hur du kommer att uppleva resultatet. Återkom med detta så hjälper jag dig vidare sedan.

Med vänlig hälsning:))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Den angränsande hallen kommer vi måla i er färg teblomma då hallen sitter ihop med vardagsrum/kök och köket är Ikeas ljusgråa lerhyttan, Med vänlig hälsning Johanna

07/07/2020 16:33:12

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Johanna

Kika på LADY 2205 Hammered Iron och  LADY 10578 Misty Shadow. Provmåla som vi pratat om tidigare, på stora papper som du kan flytta runt. 

För matta och vackra väggar väljer du  LADY Pure Color,  LADY Wonderwall eller  LADY Balance.

Lycka till:))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top