Jessica

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : vit

Möbler/köksluckor etc. : ROTHESAY ZINC - säng, luckor 5000-N med en glans på 35.

Tak : vit

Hej! Vi söker den perfekta väggfärgen till vårt sovrum. Vi tänker oss en avslappnad färg som är vilsam för ögat. Vi har byggt en garderobsvägg som täcker hela långsidan av väggen, med Bodbyn grå luckor (5000-N med en glans på 35.) med kromfärgade knoppar. (Som jag funderar på att byta ut till mässing) Sängen är en Carpe Diem ROTHESAY ZINC med kromfärgade ben. Golvet är vitlackerat trä. Har ni något råd på hur vi ska tänka för att hitta en färg som passar?

06/07/2020 15:47:49

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Jessica

Här skulle jag behöva lite mer information om färgen i det angränsande rummet. Den kommer att påverka vad som känns harmoniskt i ert sovrum. Återkom gärna med färgkoden på denna samt gärna även ncs-färgkoden på era vita lister, dörrar och fönster, så hjälper jag er vidare med en harmonisk färg.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej! Det är enkelt - S0500-N i tak, fönsterkarmar och golv. Samt angränsade rum som är en "serveringsgång". Mvh,

07/07/2020 14:14:51

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Tack, perfekt! Kika på  LADY 12077 Sheer Grey,  LADY 12078 Comfort Grey eller  LADY 1622 Reflektion om ni vill ha en grå färg. Om ni kan tänka er något mer kulört kan  LADY 6352 Evening Green,  LADY 7637 Exhale eller  LADY 5249 Linblå vara fint. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. Se hur färgerna passar mot garderob och er säng.

Här tycker jag att det blir fint att måla med den supermatta och vackra  LADY Pure Color.

Lycka till:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top