Anna

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : vita

Angränsande rum : Grounded Red

Hej Jag har ett vitt kök. Men vill måla om mina lådfronter i en mörk grön ton. Överskåpen kommer att fortsatt vara vita. Skulle även vilja måla en eller flera väggar i en mjuk ton som passar till den mörkt gröna. Vardagsrummet sitter ihop med köket och i vardagsrummet har vi målat två av väggarna med Grounded Red och behållit två väggar vita. Så jag vill ha tips på en mörk grön färg till köket samt någon passande nyans till väggarna (en eller flera beroende på hur vi vågar). Vi gillar färg men vill att det ska passa ihop hyfsat. MVH // Anna

04/08/2020 08:06:40

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Anna

Kika på  LADY 7613 Northern Mystic till lådorna och  LADY 12075 Soothing Beige eller  LADY 0394 Varmgrå till väggarna. Jag hade valt att måla en färg på väggarna i köket för att det inte ska bli för "stökigt". Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt i rummen och se hur färgerna blir på olika ställen, i olika ljus, lampljus och dagsljus.

För matta och vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Trädetaljer som snickerier, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i fyra olika glansgrader, Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank.

Lycka till:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top