Karin

Kategorier:

Möbler/köksluckor etc. : Kokos

Hej! Vi renoverar en liten lägenhet från sekelskiftet med stora fönster och ett ljust golv i fiskbensparkett. Vad tror ni om färgen eggshell på väggarna genomgående, och måla köket i färgen kokos? Vi behöver ha ljus färg på väggarna pga storleken på lägenheten, men vill ändå få in lite värme och nåt som bryter mot snickerier ( inte valt färgkod där än) Köksinredningen tänker vi skulle bryta av fint mot väggarna. Mvh karin

05/08/2020 10:15:35

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Karin

Jag hjälper dig gärna men är lite osäker på vilken ncs-färgkod du har på Eggshell? Känner inte igen den färgen. Återkom med detta så hjälper jag dig vidare sedan:)

Med vänliga hälsningar

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej! Jag sa fel! Jag menade egghvit. Men även den färgen som heter bomull är intressant som väggfärg

05/08/2020 14:40:38

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Karin

Vilken tur, den känner jag till.   LADY 1001 Eggvit och  LADY 1624 Lätthet är fina ihop med  LADY 1931 Kokos.  Provmåla och se hur du upplever dem i din miljö, i ditt ljus, både lampljus och dagsljus. Måla tak, fönster, dörrar och övriga vita detaljer i samma vita kulör som du väljer till väggarna. 

För matta och vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Trädetaljer som snickerier, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i fyra olika glansgrader, Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till:)


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top