CA

Kategorier:

Hej, Jag har en fråga gällande kalkfärg. Vi ska måla vårt sovrum med kalkfärg och vill gärna ha något i stil med bilden som är bifogad. Vi har funderat på Smooth White, men är osäkra om den blir lite för kall och har en känsla att Washed Linen kanske blir för mörk, då vi tänkt ha mörk fondvägg till detta. Vi vill att färgen ska vara grå/beige men inte för gul och inte heller för blå i tonen så den känns kall. Vilken färg rekommenderar ni utifrån bilden och min beskrivning? Tack på förhand. :)

09/09/2020 22:32:46

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Jag hjälper er gärna men om du har möjlighet att återkomma med vilken kulör (ncs eller Jotun) ni har på fönster, dörrar och snickerier samt i angränsande rum så vore det toppen. Det kommer att påverka vad som blir bra och hur du kommer att uppleva slutresultatet. Återkom med detta så hjälper jag dig vidare sedan.

Med vänlig hälsning

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej, Tack för svar. Vi kommer använda oss av färger från Nordsjö. I rummet kommer vi måla fönsterkarmar i en mörkare färg, förmodligen Dazzling Calais (ON.00.18) Ena väggen och taket kommer vi måla en mörkgrå/brun färg, förmodligen Intense Roubaix (E4.06.35) eller Deep Roubaix (E4.05.45). Resterande tre väggar vill vi måla med kalkfärg med en kulör som bilden visar. Avgränsade rum kommer ha färgen Misty Sarchelles (F6.05.70). Lägger till en bild på hur vi tänkt att fondväggen/taket ska se ut. Tack på förhand.

10/09/2020 23:05:47

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Har du möljlighet att ta reda på ncs på dessa färger så vore det toppen?

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej, Tyvärr har vi bara den informationen som jag skrev ovan. Vi vill egentligen bara veta om färgen på den första bilden skulle kunna vara Smooth White eller någon annan kulör? Tack.

11/09/2020 13:19:07

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Ok,  LADY 8470 Smooth White,  LADY 10342 Kalkgrå eller  LADY 10679 Washed Linen kan likna färgen på bilderna men det är svårt att säga exakt vilken kulör det är på en bild.

Med vänlig hälsning

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top