Malin

Lister/dörrar/fönster: Vit

Angränsande rum: Pale linen

Möbler/köksluckor etc.: Teakbänk, gammal skänk i mörkt trä

Tak: Vitmålat trä

Är på gång att måla om i vår hall men har fastnat lite i färgval. Hallen är stor och rymlig men väldigt mörk då det saknas fönster. Många dörrar (sex stycken) där samtliga plus foder ska bytas ut. Angränsar till vardagsrum målat i pale linen samt till köket som ska göras om så det behöver man inte ta hänsyn till. Än så länge är rummet glest möblerat men är tänkt att få tillökning av en stor rund matta med runt sittpuff i mitten samt måla in tavellister i samma färg som väggen. Är ute efter en ljus (kanske vit-eller gråaktig) mjuk färg som ljusar upp men samtidigt gör att hallen känns mysig samt funkar ihop med vardagsrummet. Tack på förhand!

11/09/2020 08:57:08

Jotun svarar:

Hej igen Malin

Kika på  LADY 1376 Froströk,  LADY 1622 Reflektion och  LADY 1928 Sommarsnö. Tak, fönster, dörrar och lister målas i  LADY 9918 Klassisk Vit. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till:)

11/09/2020 12:36:00
Go to top