Nicole

Lister/dörrar/fönster: Bomull

Angränsande rum: Washed linen, sand, transparant pink tidlös

Tak: Lätthet

Ska måla köksluckor där väggarna är målade med Tidlös(v-rum och kök i öppen planlösning). Angränsande rum är målade med washed linen(sovrum), transparent pink (barnrum) och sand(hall). Har tittat på varmgrå som ett alternativ men skulle gärna ha något lite varmare. Kanske Mohair? Kollade på Marrakesh men tror den blir för brun? Väggarna som är målade med tidlös drar väldigt mycket åt det gröna just nu vet inte om det blir bättre med belysning.

12/09/2020 14:30:31

Jotun svarar:

Hej Nicole

 LADY 1233 Mohair kan fungera men jag tror att det blir bättre med  LADY 0394 Varmgrå eller  LADY 1352 Form.  LADY 1623 Marrakesh blir för röd.  LADY 1024 Tidlös kan upplevas aningens grågrön ihop med kritvita tak. I så fall kan man måla taken  LADY 1001 Eggvit men börja med att se över belysningen. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till:)

14/09/2020 14:50:09
Go to top