Cornelia

Kategorier:

Hej, Vi håller på och totalrenoverar vårt hus och behöver lite hjälp kring vilka kulörer vi ska välja till lister, element och dörrar. Vårt kök kommer vara i NCS S 5005-G50Y, väggarna är målade i er kulör reflektion och den har vi även målat i vardagsrummet som går ihop med köket i öppen planlösning. Sovrummet är målat i er kalkstensfärg i varmgrå kulör. Hall och walk-in-clowner har vi inte valt kulör än utan anpassar oss efter köket och vardagsrummet då det är hjärtat i huset. Tack på förhand! :-)

26/09/2020 09:51:04

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Cornelia

Har du möjlighet att ladda upp en planlösning så vore det toppen. Återkom med detta så hjälper jag dig gärna vidare sedan.

Med vänlig hälsning

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej! Bifogar planritning på hela våningsplanet samt hur nya köket blir. Badrummet har vi gjort större genom att minska ner det lilla sovrummet. Det lilla sovrummet blir istället walk in closet.

11/10/2020 17:21:05

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Cornelia

 LADY 1622 Reflektion är fin ihop med S5005-G50Y. Lite osäker på vilken kulör du har målat sovrummet i?  LADY 0394 VarmgråVita detaljer som tak, fönster, dörrar och övriga snickerier målas i  LADY 9918 Klassisk Vit. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och  LADY Perfection om det är släta tak.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top