Anna

Lister/dörrar/fönster: Ev tudor eller likn

Angränsande rum: Washed linen och sommarsnö

Möbler/köksluckor etc.: Washed linen el likn

Tak: Vitt idag

Hej! Vi har flyttat in i en funkislägenhet som behöver lite uppfräschning i kök. Vi har målat hall i Washed linen och sovrum & vardagsrum i sommarsnö. Köket är avlångt men har ett fönster i västerläge men begränsat med sol. Vi ska ha nyslipad fiskbensparkett (som kommer gå liiite gulaktigt för att matcha resten av lghs fiskbengolv) som är under plastmattan (se bild). Bänkskiva: carrera marmor eller jura grey kalksten (lutar mer åt det sistnämnda). Inget stänkskydd mer än liten list av bänkskivans Sten. Bild är hur köket ser ut idag men ska ju göras om mycket. Jag har varit inne på space, washed linen igen eller likn på köksluckor och tudor eller likn på vägg och snickerier. Går gärna fortsatt i greige och ev lite varmare än övriga rum.. Men skulle gärna ta emot tips från er :)

14/10/2020 22:26:50

Anna :

Lite rädd att den kanske blir för mörk med Washed linen.. eller så blir det jättefint.. glömde skriva att vi också kommer sätta upp spotlights i taket så tror det hela kommer bli ljusare, med nya golvet också!

15/10/2020 07:37:30

Jotun svarar:

Hej Anna

 LADY 0553 Ascott kan upplevas som rosa ihop med  LADY 1928 Sommarsnö och  LADY 10679 Washed Linen, som är betydligt gulare än Ascott.  LADY 10678 Space tror jag du kommer uppleva som för gul. Provmåla  LADY 10679 Washed Linen och även  1563 Mörk Strandsand på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i köket, i olika ljus. Väggar, fönster, dörrar och övriga snickerier kan målas i  LADY 1001 Eggvit,  LADY 10290 Soft Touch eller  LADY 1928 Sommarsnö. Provmåla även dessa;)

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och  LADY Perfection om det är släta tak.

Med vänlig hälsning:)


17/10/2020 11:12:09
Go to top