Amanda Hedman

Se blogginlägget frågan är knuten till.

Lister/dörrar/fönster: smooth white

Angränsande rum: tidlös

Möbler/köksluckor etc.: ekstavparkett

Tak: 0300-n

Hej Jag skulle vilja måla i samma kulörer som det är i Andreas Martin Löfs lägenhet som ni har gjort ett reportage om. Vilket glanstal är det på snickerierna? Vilket gul kulör samt grön kulör har han i några av rummen samt är det även Jotun som köket är målat i, isf vilken färg och har ni annars något förslag på fin ljusgrå ton som fungerar med Tidlös och Smooth White? Vänlig hälsning Amanda

17/11/2020 21:44:50

Jotun svarar:

Hej Amanda

Åh, så kul att du gillar färgerna i Andreas Martin-Löfs lägenhet:) Vi har tyvärr ingen uppgift om vilken gul och grön han har målat med men jag skulle tro att det är  LADY 11173 Humble Yellow och  LADY 7613 Northern Mystic. Övriga färger är som du säger  LADY 1024 Tidlös och  LADY 8470 Smooth White. Angående Glanstalet skulle jag tror att han har haft Sikematt på snickerierna. Köksluckorna har vi tyvärr inge uppgift om. Fin ljusgrå färg till Tidlös och Smooth White kan vara  LADY 1391 Ljus Antikgrå men tänk på att den blir bäst till lite varmare vita som  LADY 1001 Eggvit  LADY 1453 Bomull. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och  LADY Perfection om det är släta tak.

Med vänlig hälsning:)

20/11/2020 12:48:18
Go to top