Gathuset

Kategorier:

Fönster : Vit snickerifærg

Dörr : Vit snickerifærg

Garageport : N/A

Grundmur : N/A

Vi ska måla om huset utvændigt, både grund och fasad. Jag letar efter en ljus mycket varm grå ton som går mot grønt, den ska vara relativt ljus. Och dærtill en færg till grunden. "Knutarna" och snickerier/dørrar kommer vara fortsatt vita. Plank, utebelysning och tak går i svart.

19/11/2020 10:12:05

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Jättefint. Jag hjälper er gärna men här skulle jag behöva lite mer information. Om era fönster och dörrar inte ska målas om så skulle det vara toppen om ni kan kolla upp vilken färgkod de har. Lättaste sättet att ta reda på det är att låna hem färgprover på de vanligaste vita, S0500-N och S0502-Y, och se vilken av dessa som kommer närmast dina vita detaljer. Återkom sedan med detta samt gärna vilka färger husen runt omkring har så hjälper jag dig vidare med en färger för ditt hus.

Med vänlig hälsning:)


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej, Tack før svar! Hær kommer lite ytterligare information: Fønster och dørrar ær målade i S 0502-Y. Bifogar æven bilder på Hus 1 som ær huset brevid vårt, målat i en neutral grå færg och Hus 2 som ær huset mittemot, målat i en sandig ton. Skrev tidigare att "knutarna" på huset ska vara vita men kom gærna med førslag på en bruten vit som passar till det øvriga færgførslaget. Grunden ska vara relativt ljus den med, inte før mørk. Tack på førhand! Julia

28/01/2021 09:39:33

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen 

Tack, perfekt. Kika på  JOTUN 1024 Tidlös eller  JOTUN 1394 Os till fasaden. Bindskivor, knutar och takkupan målas med  JOTUN 1453 Bomull. Grundmuren kan vara i  JOTUN 1391 Ljus Antikgrå. Provmåla på stora skivor som ni kan flytta runt och se hur färgerna blir på olika sidor om huset. Betrakta lite på avstånd. Putsade ytor målas med  JOTUN DryTech Murfärg. Vindskivor och träfasad målas med  DEMIDEKK Infinity.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Tack før bra førslag! Om man vill ha grunden ett snæpp mørkare, passar æven Antikgrå till den hær færgsættningen? Upplever att Ljus Antikgrå blir ganska snarlik Tidløs eller Os, eller har jag fel? Vilken av Tidløs och Os går mest åt grønt utomhus? Vad skulle ni sæga den størsta upplevda skillnaden ær mellan de två færgerna? Tack igen!

29/01/2021 15:52:36

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Julia

 JOTUN 1973 Antikgrå fungerar också till grundmuren men provmåla gärna alla kulörer för att se hur det blir på plats ihop med övriga hus.
Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top