ERIKA. A

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Vit

Angränsande rum : Se beskrivning

Möbler/köksluckor etc. : Mestadels vitamöbler i dagsläget

Hej, Vi vill sätta färg på våra vita väggar, till att börja med hallen som fortsätter upp i trappan och även allrummet uppe i samma färg. Detta för att knyta samman våningarna. Nere har vi en öppen planlösning där väggarna är vita. Köket är kaklat upp till tak och inredningen är HTHs släta luckor i dammgrå. Allrummet på övervåningen är i slutet av fyra sovrum. Två har matt ljusgråa väggar och två i en matt dov rosa(anemon från Beckers). Våra tankar lutar åt green leaf men vi vet inte riktigt om vi är rätt ute!? Även mohair ligger varmt om hjärtat. (Inredning i hall och allrum kan komma att bytas ut.) Vårt hus är nybyggt och vår trädgård ansluter till skogen. Hur tänler ni kring att använda samma färg från hall till övervåning? Vad ska vi tänka på vid val av färg?

22/11/2020 20:15:32

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Erika

Det brukar bli bra om man kan knyta samman våningarna genom att använda samma kulör i övre och nedre hall. Jag hjälper er gärna men om du har möjlighet att återkomma med färgkoder på färgerna i de grå rummen, det rosa och på köksluckorna så vore det toppen. Det påverkar vilka färger som blir fina. Återkom med detta så hjälper jag er gärna vidare sedan.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej, Köksluckor är Dammgrå NCS S2500-N, Glans 25. Sovrum 1 NCS1500-N Sovrum 2 NCS2005-Y70R Sovrum 3 NCS2007-Y72R Sovrum 4 NCS1502-Y Övriga väggar (halv?)05002-Y Helmatta färger på alla väggar. Mvh Erika

23/11/2020 18:48:26

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Erika

Tack, perfekt. Jag tror att det blir fint med en grön hall. Kika på  LADY 8469 Green Leaf,  LADY 7629 Antique Green och  LADY 8281 Pale Linden. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. Se hur du tycker att det blir mot övriga rum.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance.

Med vänliga hälsningar:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top