Sanna

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Ska målas

Angränsande rum : Allt ska målas ( 2 sovrum, hall och kök/ vardagsrum)

Möbler/köksluckor etc. : Kommer ha ett vitaliserat askgolv och valnöt på köksluckor

Tak : Ska målas

Hej, vi ska måla om i ett helt hus och skulle vilja ha inspiration/ tips på färgval. Vi gillar jordnära färger och sugen på mörkare färger i hall och sovrum och mer neutralt i kök/ vardagsrum. Kommer även måla tak, lister och dörrar samt byta kök så behöver inte fungera med befintligt kök/ kakel.

21/01/2021 21:03:43

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Sanna

Kul:) Om du har möjlighet att ladda upp en planlösning så vore det toppen. Så länge kan du kika på vår inspirationsblogg https://www.ladyinspirationsblogg.se/ för lite inspiration.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej! Bifogar planritning (alla rum ska målas förutom badrummet), bifogar även en bild på golvet.

24/01/2021 18:39:26

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Sanna

Tack, Perfekt. Börja med att hitta en kulör som ni gillar till de allmänna ytorna och som fungerar med nytt golv och nytt kök. Här kan du kika på  LADY 1376 Froströk,  LADY 1622 Reflektion,  LADY 1928 Sommarsnö,  LADY 10341 Kalk,  LADY 0486 Silke,  LADY 1832 Skandinaviskt Ljus och  LADY 0471 Lys Antik. Alla tak, fönster, dörrar och övriga vita detaljer målas i  LADY 9918 Klassisk VitProvmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. Se hur färgerna blir mot det nya golvet och nya köksluckor, i ert ljus.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och  LADY Perfection om det är släta tak.

Med vänlig hälsning:)


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top