Ida

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Vitt

Angränsande rum : Dark teal

Möbler/köksluckor etc. : Mörk valnöt

Tak : Vitt

Hej Vi håller på att renovera vårt badrum och ska ha halvkaklade väggar och målat upptill så jag ber om er hjälp med det valet. Kaklet är klassiskt vitt 15 X 15 i halvförband med ganska mörk fog. Golvet kommer vara i mellangrå naturstensimitation. Möbler i mörkt trä enligt denna länk: https://www.instagram.com/p/CJbnSRMJJhA/?igshid=10szoxedu3stz Badrummet har ett fönster i norrläge. I vårt sovrum har vi er lady i dark teal som jag älskar. Är inne på en blå/grön tråd i huset och har funderat på er soft teal eller minty breeze till badrummet, är dock lite rädd att det ska bli för "kallt" intryck? Tacksam för alla tips och råd. Mvh Ida

23/01/2021 08:32:43

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Ida

Ja, visst är den fin  LADY 5454 Dark Teal. Jag hjälper dig gärna men om du har möjlighet att kolla upp och återkomma med vilken färgkod (ncs) du har på dina vita detaljer så vore det toppen. Det påverkar vilka kulörer som blir bra och hur du upplever resultatet. Återkom med detta så hjälper jag dig vidare sedan.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Dörr och dörrkarm tänkte jag måla i er nyans klassiskt vit, och kaklet är som sagt vitt blankt i 15 x15, vet tyvärr inte färgkoden på kaklet. Golv och kakel blir ungefär som bilden i bifogad länk: http://www.badrumsdrommar.se/2016/12/klassiskt-badrum-med-kalksten/

05/02/2021 07:42:36

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Ida

Tack, perfekt. I så fall så tror jag att  LADY 7163 Minty Breeze,  LADY 6350 Soft Teal och även  6378 Iconic blir fina i badrummet. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. Väggar och tak målas med  LADY Aqua som är en del av Jotuns våtrumssystem.

Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top