Mia

Lister/dörrar/fönster: Lätthet

Angränsande rum: Tidlös

Möbler/köksluckor etc.: Vet inte

Tak: Vet inte

Hej! Vi ska måla vår sekelskiftes lägenhet i färgen tidlös. Vardagsrum och kök (öppen planlösning) har stort ljusinsläpp. Golvet är vitaliserat. Vi undrar vilken färg på listerna och tak som passar bäst ihop med tidlös och vitaliserat golv. Vi vill egentligen inte ha lister i en gulare vit nyans men har förstått att klassisk vit och tidlös inte gör sig speciellt bra ihop? Vilken vit färg föreslår ni på listerna? Tack! Mvh Mia

21/02/2021 14:24:05

Jotun svarar:

Hej Mia

 LADY 1024 Tidlös blir finast ihop med lite varmare vita kulörer som  LADY 1001 Eggvit eller  LADY 1453 Bomull. Ihop med kritvitt så kan Tidlös få en grågrön ton. Svårt att avgöra vilken ton dina vitlaserade golv har. Var noga med att provmåla Tidlös, Eggvit och Bomull och se hur de blir ihop med golven, i ditt ljus. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och  LADY Perfection om det är släta tak.

Med vänlig hälsning:)

23/02/2021 14:08:09
Go to top