Linus

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : s-0502-Y på samtliga.

Angränsande rum : ej bestämt

Hej! Vi håller på och bygger hus och skall nu börja välja färger. Vi har kikat mycket på era lady-färger och gillar de olika pastell-liknande färgerna mycket! Vi önskar en schysst greige färg eller nåt annat som ni tror skulle passa bra ihop med köket och resterande vardagsrummet. Vi vill ha en lugn färg men som inte "sticker ut" för mycket. Gärna en matt färg. Alla snickerier på insidan är S-0502-Y Köket är Vedum skogsgrön NCS S 6005-G20Y taket kommer att målas vitt, (ej bestämt exakt färg). kyl/frys kommer att vara de svarta på bilden. MVH Linus Och Emma.

05/04/2021 16:31:54

Kommentar

SKickar med en bild på A-ritningen så ser du hur kök/vardagsrum sitter ihop. Vi tänker att vi skall köra samma färg överallt där om du tror att det kan vara en bra idé. Vi har en tanke på att köra en lady-färg i varje rum typ, gillar pastellfärgerna, svagt grön, turkos, rosa och beige.

05/04/2021 16:42:49

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Linus

När man ska färgsätta ett helt hus så kan det vara bra att börja med de allmänna ytorna och hitta kulörer som fungerar med kök och snickerier etc. Därefter brukar det vara lättare att hitta kulörer till övriga rum som harmonierar. Kika på kulörerna  LADY 1024 Tidlös,  LADY 1391 Ljus Antikgrå,  1563 Mörk Strandsand,  LADY 10679 Washed Linen,  LADY 10678 Space och  LADY 1931 Kokos. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir på olika ställen i rummet, i olika ljus.

För matta vackra väggar väljer du  LADY Pure Color, nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top