Julia

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Bomull

Angränsande rum : Sans

Möbler/köksluckor etc. : Vitlaserad ek

Tak : Bomull

Hej, har målat om vardagsrummet i färgen sans. Ville ha värmen frpn det gula med tkr den nästan kan gå i grönt/blått när det är sämre det ute.. Brädan son står på golvet är i soft Touch och jag funderar på att den kan funka bättre iom att den har mer rött i sig? Är så osäker på om jag ska måla om igen eller inte... tror du att soft Touch kommer göra sig bättre? Att väga in är inredningen vi har och kommer att köpa till.. har ju vitlaserad ek bord. Passar det bättre till färgen med mer gult eller rött i sig? Könns som rött och rosa kan göra sig fint till soft Touch medan sans gör sig bättre med brunt?? Ska köpa en lång tv bänk. Vilken färg på tvbänken blir st till respektive färg? Hipster Brown till sans? Ska jag behålla eller kommer det bli bättre med soft Touch och varför?

14/04/2021 14:17:46

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Julia

Fint:) Hur upplevde du de kulörer jag tidigare föreslog?  LADY 10290 Soft Touch kan också fungera. Den blir mer röd som du säger. Har du  LADY 1875 Sans i angränsande rum? Börja med att bestämma kulör i rummet och angränsande rum. Därefter blir det betydligt lättare att välja kulör på möbler. Återkom så hjälper jag dig gärna vidare.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej m, tack för svar. Har nu bestämt mig för sans som du kan läsa i ett uppdaterat meddelande 😊

15/04/2021 14:42:40

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Fin kulör på tv-bänken kan vara  LADY 10965 Hipster Brown,  LADY 10964 Smoked Oak eller  10385 Belgian Brown. Provmåla innan du sätter igång. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Med vänlig hälsning:)


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top