Emma

Lister/dörrar/fönster: Vita (vet ej NCS)

Angränsande rum: Hallen:Ej bestämt. Sannolikt vit bröstpanel med tapet över. Ytterdörr NCS S 5010-B90G, är även målad på insidan.

Möbler/köksluckor etc.: Se ovan.

Tak: Vit träpanel

Är i färd med att färgsätta ett helt hus men har svårt med vardagsrummet och köket som hänger ihop (öppen planlösning). Vi har valt IKEAs grå/gröna kök Bodarp (NCS S 6505-G20Y), och vit/stenmönstrad laminatskiva SÄLJAN. Det är endast en vägg i köket som ska färgsättas + vardagsrummet. Vilka färger/färg skulle kunna funka med Bodarp? Golvet är ekplank vitmattlackat. Jag gillar färg och vill inte ha väggar på den vita färgskalan.

01/05/2021 20:14:44

Jotun svarar:

Hej Emma

Jag hjälper dig gärna men om du har möjlighet att kolla upp vilken färgkod (ncs eller Jotun) du har på dina tak, fönster, dörrar och lister så vore det toppen. Det påverkar vilka färger som blir fina och hur ni kommer att uppleva slutresultatet. Lättaste sättet att ta reda på detta är att låna hem färgprover på de vanligaste vita, S0500-N och S0502-Y, och se vilken av dessa som kommer närmast dina vita detaljer. Återkom sedan med detta samt gärna en beskrivning av vilka färger ni gillar och en planlösning så hjälper jag dig vidare med en färgplan.

Med vänlig hälsning:)

04/05/2021 15:16:09
Go to top