Jessica Nilsson

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : S0502-Y

Angränsande rum : Ska målas

Möbler/köksluckor etc. : S0502-Y

Tänkte måla flickrummet i soft skin - lady bakande. Golven ska slipas och vitbetsas, tanken är att sätta upp panel på den ”raka väggen”, och snedtaket och fondväggen ska målas i soft skin. Har egentligen tre frågor, i vilken vit färg är panel bäst att måla i? Ska ha vita Ikea möbler/lådor/förvaring till o dessa är ju inte ”krit vita”, är de bättre o ha ex S0502-Y då? Hemnes sängen ska också vara kvar men resterande möbler ska bort. Vad gör man med de lilla tak som finns där? Det är ju en så liten yta, bör den vara vit? Fråga nummer tre, direkt utanför barnrummet är ett öppet sovrum som också ska renoveras. Vill ha en lugn färg här, ngt förslag som passar ihop med soft skin? Det är endast dessa två rum på ovanvåningen. Tack på förhand :)

10/05/2021 21:08:07

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Jessica

Jag hjälper dig gärna även med detta rum men det blir lättare att hålla ihop allt om laddar upp en planlösning på ditt hus så jag ser hur rummen förhåller sig till varandra. Du behöver även ta hänsyn till hallar och allmänna ytor som vi pratar om din andra fråga. Ladda gärna upp en planlösning i din andra fråga så tar jag med barnrummet i den:)

Med vänlig hälsning

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Har ringt mäklaren men de hade försökt att hitta en planlösning utan resultat. Men ovanvåningen är endast dessa två rum. Ett barnrum samt ett öppet rum. Jag kan skicka alla bilder jag har.

11/05/2021 10:43:49

Svar:

Har tyvärr bara 5 bilder totalt. De resterande tre ovan

11/05/2021 10:44:59

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Jessica

Lite osäker men är detta samma hus som i din andra fråga? Ser jättefint ut men om du i så fall har möjlighet att återkomma i din andra fråga så hjälper jag dig gärna vidare även med dessa ytor, så får du en fin helhet;)

Med vänlig hälsning

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top