Kajsa

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Klassisk vit

Angränsande rum : Comfort Grey, sheer Grey, reflektion

Möbler/köksluckor etc. : Svart bänkskiva

Tak : Vet ej, vitt

Hej! Jag behöver hjälp med färgsättningen till vårt kök. Vi ska måla hall, korridor och angränsande vardagsrum med comfort grey, sheer Grey och reflektion. Lister ska målas med klassisk vit. Vad kan vi ha för färger i köket? Jag vill måla både skåpluckor, kakel och en vägg som finns i köket. Jag vill gärna ha ljusa skåpluckor och kanske nån blå på vägg/kakel. Vad finns det som kan passa med ovannämnda färgpalett? Tacksam för hjälp

10/05/2021 22:22:59

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Kajsa

Det låter fint:) Hur tänker du kring de kulörer i sovrummen som du tänkte från början? Har ni målat dessa rum i någon kulör och i så fall vilken?

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej! Vi är fortfarande inne på Lady Mjuk i det ena (ev. Transparent Pink) och Deco Blue i det mer avskilda sovrummet.

11/05/2021 11:58:19

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

 LADY 2588 Mjuk är betydligt kallar än  LADY 2782 Deco Pink vilket gör att den kommer upplevas lila ihop med Deco Pink. Båda dessa fungerar dock med de grå kulörer du valt men ser man dessa båda rosa toner tillsammans kommer det kan det kännas lite "fel". Återkom med hur dina tankar går här. Färgen i dessa rum kommer ju att påverka även vad som blir fint i köket.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej igen! Vi har inte tänkt använda oss av Deco Pink. Det är Deco Blue som jag skrev som kommer vara i ett av sovrummen:)

11/05/2021 17:12:24

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Kajsa

Ber om ursäkt, läste fel. Om du vill ha ljusa skåp så måla dessa i  LADY 9918 Klassisk Vit eller  LADY 1622 Reflektion. Väggar i kök kan vara i  4894 Ocean Air. Kaklet kan målas i  LADY 12077 Sheer Grey. Jag tycker även att det kan vara fint med en mörkare ton på skåpen, tex  LADY 10429 Diskret. Provmåla igen:)

Med vänlig hälsning

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top