Therese

Lister/dörrar/fönster: Vit

Angränsande rum: Helt omålat

Möbler/köksluckor etc.: Vi vill hitta nån beige färg till köksluckor som går ihop med väggfärgen, eventuellt valnötsluckor.

Hej! Vi renoverar exakt hela huset och ska välja alla färger till väggar/tak, kök m.m. Vi ska ha en färg som blir genomgående i hall, matsal, kök, trappuppgång, hall uppe. Jag vill att den färgen ska passa ihop med sovrummens färger som vi önskar något mörkare och mysigare, sen vill vi att alla färger ska passa ihop med samma takfärg (som vi helst inte vill ha vit.) Vi har fastnat lite för kalk, även om den inte kändes 100% först så är det den bästa vi hittat hittills. Har ni någon bra färgskala kring den färgen med tips till tak och sovrum som passar med den. Tack snälla! Therese

03/06/2021 13:05:18

Jotun svarar:

Hej Therese

Jag hjälper dig gärna men om du har möjlighet att kolla upp vilken färgkod (ncs eller Jotun) du har på dina tak, fönster, dörrar, lister och köksluckor så vore det toppen. Det påverkar vilka färger som blir fina och hur ni kommer att uppleva slutresultatet. Lättaste sättet att ta reda på detta är att låna hem färgprover på de vanligaste vita, S0500-N och S0502-Y, och se vilken av dessa som kommer närmast dina vita detaljer. Återkom sedan med detta samt gärna en planlösning så hjälper jag dig vidare med en färgplan.

Med vänlig hälsning:)

06/06/2021 09:19:11
Go to top