Anders

Kategorier:

Huset är målat i ljus sand mes äggvita fönster, svarta plåtdetaljer. Ett förråd tänkte vi prova med gröna fönster och dörr. För att 🤔m det lyckas övergå till gröna fönster i stora huset. Vilken grön ska vi välja?

15/07/2021 10:33:28

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Anders

Jag hjälper dig gärna men här skulle jag behöva lite mer information för att du ska få så bra svar av mig som möjligt. Vad har du för färgkod (ncs) på fasad, fönster och dörrar? Det påverkar vilka andra kulörer som blir fina. Återkom med detta samt en bild så hjälper jag dig gärna vidare sedan.

Med vänlig hälsning

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej igen! Här kommer mer info. Hus och bod är målad i Ljus Sand jotun kod 10292. Fönster på huset är Eggvit 1001. Uterummet är i RAL7016 Tanken är att nu måla dörren, fodret på boden. För att senare måla husets fönster i samma färg. Vilken grön ska vi välja till fönster och foder? Dörren vill vi måla i en annan grön nyans eller brun? Vilka nyanser skulle passa? Med vänlig hälsning, Anders

16/07/2021 15:29:51

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Anders

Jättefint hus:) Kika på JOTUN 8426 Dewy Green eller JOTUN 8413 Herrgårdsgrön till fönster och foder, och  JOTUN 0745 Grön Umbra till dörren. Provmåla innan du sätter igång. Måla sedan fönster och dörr med  DEMIDEKK Infinity Details. Foder målar du med  DEMIDEKK Infinity.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top